sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Kuparinaula- ja kupariprikkavalikoima monipuolistuu

Kuopion puuveneveistäjät ry on myynyt kuparinauloja ja kupariprikkoja vuodesta 2016 lähtien. Nyt valikoima monipuolistuu ja myyntiin tulevat 13mm prikat ja isommat kuparinaulat. Käy vilkaisemassa sivulta Kupariprikat ja -naulat.  Nyt nauloja ja prikkoja voi tilata myös pienemmissä 200g ja 500g erissä.

6 kommenttia:

  1. Hienoa, että nauloja saa pienemmissä erissä. Kysymys: Millainen tuo tykövetäjä niitin kiristykseen oikein on? Miten sitä käytetään?

    VastaaPoista
  2. Moi. Tykövetäjä on tuurna johon on porattu naulan mentävä reikä ja päätä on muotoiltu niittin kupua vastaavaksi. Kun naula on lyöty esim. laidoituksen liitoksen läpi niin prikka lyödään naulaan käyttäen tykövetäjää ja pientä vasaraa. Samalla prikka kiristetään lautaa vasten. Naulaa pidetään vastaan riittävän painavalla vastin raudalla esim. riittävän isolla vasaralla. Laitan kuvan tykövetäjästä tuonne hinnastosivulle.

    VastaaPoista
  3. Olipas nopeaa palvelua... paketti tuli parissa päivässä. Kiitos!

    VastaaPoista
  4. Kokemukseni mukaan kampanaulan saa niitattua kireämmälle kuin sileän. Kuvan mukaan myymänne naulat ovat sileitä. Mitäs tähän sanotte?

    VastaaPoista
  5. En ole kuullut että kiristymisen kanssa olisi ollut kellään vaikeuksia. Oman kokemuksen mukaan kiristyy ihan riittävästi jos laudat on hyvin sovitettu toisiinsa.

    VastaaPoista